L’Ajuntament de Castellbisbal es va reunir dimecres amb els representants de l’associació de Botiguers i Serveis de Castellbisbal per analitzar l’impacte que la crisi provocada per la pandèmia de coronavirus està tenint en els comerços de Castellbisbal, la majoria dels quals s’han vist obligats a tancar davant la declaració de l’estat d’alarma per part del govern espanyol.

A la trobada, on també van participar regidors dels partits de l’oposició, els representants de BiSCA van fer una crida al diàleg per tal d’abordar aquesta situació de manera que l’Ajuntament prengués partit adoptant mesures per tal de fer front a les dificultats i necessitats de servei i econòmiques en les que es troben molts d’ells.

En aquest sentit, l’Ajuntament va explicar que una tercera part del pla de contingència previst per fer front a la crisi provocada pel coronavirus, un total de 200.000 euros, es desstinaran a ajuts i mesures fiscals per al teixit comercial, de serveis i restauració locals més afectat per aquesta crisi. Segons el consistori es tracta d’un document obert que podrà ser ampliat i modificat, si cal, amb noves aportacions o suggeriments que es puguin rebre.

En paral·lel a aquesta reunió amb els representants polítics, BiSCA ha engegat una campanya de sensibilització dirigida a tota la ciutadania amb un video amb els missatges #SOSAutònomsCastellbisbal i #TuPotsFerHoPossible per tal de conscienciar de la necessitat excepcional en què es troba tot el sector i demanar que els veïns i veïnes ho tinguin en compte a l’hora de fer les seves compres i prioritzin el comerç local.

* Notícia extreta del diari digital de Castellbisbal 772.cat