El nostre soci Marges, situat al carrer Pi i Margall, 29., de Castellbisbal, reobre les portes aquest mes d’agost amb Centro Gráfico i Serveis Gràfics Castellbisbal al capdavant.

La seva propietària, Gemma López enceta aquesta nova etapa “Amb molta il·lusió i més de 30 anys d’experiència en el sector de les Arts Gràfiques, volem continuar oferint els nostres serveis en l’apartat d’impressió òfset i digital a més de tot el que us continuarem oferint des de la botiga, enquadernacions, fotocòpies, impressió de fotografies, complements, papereria… Us convidem a visitar-nos i veure els nostres productes”.

Tanmateix se sent molt agraïda per l’acollida que està rebent per part dels clients habituals.

Fins el 19 d’agost podreu contactar amb ells des de les 9 i fins les 13.30 hores i, a partir del 31 d’agost, des de les 9.30 a les 13.30 hores i des de les 16.30 fins les 19.30 hores mitjançant els canals habituals.