Aquest cap de setmana de Tots Sants, coincidint amb la celebració de la nostra Castanyada i el nouvingut Halloween, el comerç i la restauració de Castellbisbal fa un esforç més per adaptar-se a la situació de la pandèmia i, sobretot, del confinament imposat pel Govern de la Generalitat.

En aquest sentit, molts dels comerços associats a BiSCA obriran les portes de forma excepcional demà a la tarda per donar una alternativa a tota la gent que s’ha de quedar, per força major, al municipi, confinada perimetralment.

Les botigues de roba Ca la Montse, La Gata i El Belitre , El Rebost de la Natura o l’Òptica Castellbisbal i la floristeria Floristalia entre altres comerços, juntament amb la majoria d’establiments de restauració que ofereixen menjar per emportar o a domicili, ja han confirmat que obriran les portes per a tots nosaltres. Com de costum, amb totes les mesures de seguretat i mantenint les restriccions imposades per la Generalitat.