Aquest Nadal, des del 20 de novembre i fins al 3 de gener, els Botiguers i Serveis de Castellbisbal tornen a apostar pel clàssic BISCA I GUANYA amb l’objectiu d’impulsar la compra local i sostenible.
Enguany, ho fan sortejant una bicicleta elèctrica entre aquells consumidors que facin entrega, juntament amb la butlleta de participació, de 5 tiquets de compra de 5 establiments diferents adherits a l’Associació de Comerciants de Castellbisbal.
BiSCA enviarà una butlleta als domicilis de Castellbisbal i, a més, els usuaris les podran trobar als comerços i serveis adherits a BiSCA. Els tiquets es podran entregar a l’Espai de la Plaça, respectant les mesures de seguretat i aforament establertes per les autoritats corresponents en els horaris publicats als cartells de les botigues adherides i a les bases del sorteig.

 

 

 

Els comerços i serveis adherits a la campanya, ordenats alfabèticament, són:

Academia la Potaroja, Aida Peluqueria, Alquímia Centre d’Estètica, Aula 19, Autobike J.Aixalà, Baloon Festes, Bar El Parador, Bar Hollywood, Bar La Lluna, Bar La Teva Casa, Bar Restaurant Llibertat Barbuditos, Benzinera Castellbisbal, BonÀrea, Budokan Castellbisbal, Ca La Mariona, Ca La Montse, Cafeteria Leiva, Calaix de l’Àvia, Bambú, Nuuk, Caprabo Castellbisbal, Carnisseria Xarcuteria Rovira “Cal Quinto”, Carns de Qualitat Castellbisbal, Castellbisbal School, Centre d’Anglès Castellbisbal, Centre Mèdic Integral Castellbisbal, Clínica Dental Castellbisbal, Clínica Dental Gaudí, Condis Carrer Major, Confort Castellbisbal, Dicky Lounge Bar, Diver’s Restaurant, Educa’t Castellbisbal, El Magatzem dels Electrodomèstics, El Rebost de la Natura, Estudio 33 Fotografia, Farmàcia Anna Gracia, Farmàcia Escudero, Farmàcia Laura Pedró, Ferreteria Esquerda, Ferreteria i drogueria Roure Juni, Ferreteria Sanahujes, Floristalia, Gimnasio Castellbisbal, Imperium Boxing Club, Inforsort, Instal.lacions Blancper 3000, Joel Beauty Salon, Joieria Rellotgeria Puig Alsina, Kids&Us Castellbisbal, La Barretina, La Botzegada, La Gata i el Belitre, Llar d’Infants Blau Cel, Llar d’Infants Nostre Jardí, Loteries Castellbisbal, Mapfre Castellbisbal, Marc Pi Sarda, Marges Impressió Digital, Masia Can Costa fruites i verdures, Milú Fleca i Llaminadures, José Moreno Pintor, Moto Auto Juni, Òptica Castellbisbal, Òptica Novavisió, Peluquería StilEva, Perruqueria Mercè, Pica i Pa Degustació, RACC Castellbisbal, Restaurant Cal Pupinet, Restaurant Masia Can Campanyà, Rostisseria Tasta’m, Sabateria l’Artesà, Stil Interior, Suma Castellbisbal, Tecnitravel Viatges, Tint’s Perruqueria i Estètica, Yoyi’s Burger Bar.