L’Ajuntament de Castellbisbal torna a posar en marxar la campanya Castellbisvals per tal de dinamitzar el comerç local durant aquestes festes de Nadal i fins al 23 de gener.

En aquesta ocasió, es podran adquirir un total de 100 euros en VALS de 5 i 10 euros amb un 50% de descompte per persona major de 18 anys i a més es podran bescanviar tots en una mateixa compra o establiment adherit a la campanya.


L’única limitació, igual que en la darrera edició, estarà en els sectors d’alimentació, farmàcia, ferreteries i estancs que només podran participar fins a arribar al límit de 1000 euros en Vals bescanviats. La resta de sectors no tindran cap limitació i els establiments adherits podran bescanviar els vals fins al mateix 23 de gener de 2022. Amb aquesta diferenciació el que es pretén és fomentar les vendes sobretot en els sectors més afectats per la pandèmia.

Aquesta campanya arriba coincidint amb l’Encesa de Llums prevista per aquest divendres 26 de novembre on també participarà BiSCA amb diferents balls a càrrec dels seus socis Gimnàs Castellbisbal i Budokan Dance Center i acomiadant l’acte amb la tradicional Xocolatada popular que aquest any prepararà Milú Fleca i Llaminadures.