El PFI de Castellbisbal torna a col.laborar amb els comerços de Castellbisbal amb el seu ja tradicional Concurs d’Aparadors i el seu projecte “Spring Mode On”.

Enguany participen els comerços  Carnisseria Rovira “Cal Quinto”, Ferreteria Ind. A. Esquerda, Fleca i Degustació Pica i Pà, Frankfurt CB, NG Medicina Estètica i
Òpal Beauty Center.

El concurs compta amb la col.laboració del departament de promoció econòmica de l’Ajuntament de Castellbisbal així com de l’Associació de Comerciants BiSCA els quals sortejaran una panera amb productes dels sis establiments que hi participen per un valor de més de 250 euros.

 

Els concursants podran participar votant el millor aparador des del dia 19 de març fins al 2 d’abril en els mateixos establiments on trobaran les bústies per poder dipositar les corresponents butlletes.

En aquest sentit, el recompte de vots i sorteig de la panera es farà el dia 5 d’abril a les 12.15 hores a BISCA i els premis s’entregaran en el posterior acte de Cloenda previst per al divendres 8 d’abril.

 

Les bases del sorteig les podreu consultar aquí.