El passat divendres 8 d’abril vam viure la Cloenda del Concurs d’Aparadors Castellbisbal 2022. Enguany amb el projecte Spring “Mode on” on van col·laborar els comerços Òpal Beauty Center, Frankfurt CB, Ferreteria Ind. A. Esquerda, Pica i Pa Fleca i degustació, NG Medicina Estètica i Xarcuteria Cal Quinto.

Des de la Sala d’Actes de l’Ajuntament, vam poder gaudir d’una cloenda plena de sorpreses on es va premiar no només el comerç més valorat sinó també al comerç més participatiu, on els clients han votat més.

En aquest sentit, es van atorgar els següents premis i trofeus:

Trofeus al comerç i equip PFI guanyadors AL MILLOR APARADOR 2022 per obtenir la màxima puntuació, 9,88 en el recompte de vots: NG MEDICINA ESTÈTICA. Entrega feta per l’Alcalde de Castellbisbal, Joan Playà.

Trofeu al comerç on s’han recollit més vots, o sigui, el comerç  més participatiu, amb 89 vots del total de 210 que es van recollir de tots els establiments participants: FLECA I DEGUSTACIÓ PICA I PA. Entrega feta per la Regidora de Comerç, Gemma Margarit.

Tampoc no va faltar una dedicatòria per part de l’equip del PFI a la seva professora Susana Freije a qui van sorprendre amb un ram de flors.

Tanmateix, BiSCA va sortejar entre tots els usuaris participants una panera valorada en més de 250 euros amb un pernil de la Carnisseria Cal Quinto, un porta aliments de Valira amb dos tuppers i coberts de la Ferreteria Esquerda i xecs regal per valor de 50 euros per bescanviar a Òpal Beauty Center, Pica i Pa, Frankfurt CB i NG Medicina Estètica. La Guanyadora Arancha Guarnido, els podrà gaudir fins al 15 de maig de 2022. Entrega feta pel president de BiSCA, Javier Acuña.

Galeria d’imatges: