El pròxim 15 de juliol BiSCA organitza la Festa de l’Aigua i del Comerç.  Un espai d’inflables d’aigua i activitats per poder remullar-se ompliran l’Avinguda Antoni Gaudí al costat d’un espai Firal on prop de 20 comerços, serveis i restauració de Castellbisbal oferiran Rebaixes, Tallers, Activitats, Restauració i un munt d’activitats per poder gaudir tota la tarda.

Per poder pujar als inflables i les diferents activitats d’aigua només s’ha de comprar un mínim de 5 euros als comerços, serveis i restauració adherits a BiSCA i les entrades es poden obtenir a BiSCA des d’avui i fins al mateix 15 de juliol.

 

La mecànica, en aquesta ocasió permetrà obtenir entrades a partir de 5 euros de compra de la següent manera:

Per una compra mínima de 5 euros d’un o de diferents tiquets d’establiments BiSCA: 1 entrada.
Per cada tiquet de 10 euros: 2 entrades.
Per cada tiquet de 15 euros: 3 entrades.
Per cada tiquet de 20 euros: 4 entrades.
Per cada tiquet de 25 euros: 5 entrades.
Per cada tiquet superior a 25 euros: 5 entrades. És el màxim nombre d’entrades que es podran aconseguir amb un sol tiquet de compra.

Tota la informació es troba a les bases.