Qui som

Castellbisbal, té des de l’any 1985 una entitat, L’Associació de Botiguers i Serveis de Castellbisbal, BiSCA, que neix amb l’objectiu de fomentar i defensar el comerç de proximitat i dinamitzar els comerços i serveis de la vila com a model de compra sostenible de la nostra societat. Un model que defensa l’atenció especialitzada i personalitzada fora del comerç massiu i despersonalitzat de les grans superfícies.

BiSCA organitza durant l’any diferents campanyes i activitats distribuïdes en el temps i tenint en compte sempre les necessitats i el benefici dels ciutadans i dels seus socis. A més, participa com a associació en esdeveniments del poble en col·laboració amb altres entitats i/o associacions.

La nostra missió és dinamitzar el comerç de proximitat del municipi i defensar els interessos dels associats i les associades, fent d’interlocutors directes amb l’administració local, proposant i gestionant campanyes comercials i activitats i col·laborar amb altres entitats i associacions del barri.

Missió

La nostra missió és participar en el desenvolupament i creixement econòmic, cultural i social de Castellbisbal mitjançant l’esforç i el compromís de tots els agents implicats.

Visió

La nostra visió és arribar a convertir-nos en una associació a la que vulguin pertànyer tots els comerços i serveis del municipi de Castellbisbal.

Valors

Els nostres valors giren entorn del comerç de proximitat: la responsabilitat social, la cultura i la solidaritat envers els diferents col·lectius de Castellbisbal.

Què t'oferim?

 • Defensa i gestió mitjançant el diàleg, la negociació i la col·laboració, dels interessos de tots els seus membres davant les diferents entitats i estaments locals, organismes públics i privats.
 • Informació continuada: reunions anuals i periòdiques i informació mitjançant diferents canals de comunicació.
 • Presència a Internet mitjançant la pàgina web i les xarxes socials.
 • Col·laborar amb d’altres entitats per tal de donar més visibilitat a l’Associació.
 • Fidelitzar promocionant la Targeta Compradors Castellbisbal perquè el client obtingui beneficis en forma de punts de descompte, euros virtuals o pugui accedir a diferents sortejos durant l’any.
 • Dinamitzar els diferents espais del municipi per tal que els ciutadans es vulguin quedar i gaudir de Castellbisbal.
 • Promocionar la innovació i participació de la població castellbisbalenca.
 • Promocionar les diferents formacions que es realitzen al municipi orientades a l’ampliació del coneixement i les diferents competències envers les diferents activitats i els diferents canvis i necessitats de la societat de consum.
 • Participar en la promoció de la diversitat cultural i social.
 • Condicions especials del Banc de Sabadell.
 • Gestionar els recursos propis de l’entitat per a la seva promoció i sostenibilitat.
 • Promoure sinergies entre els diferents socis per tal de generar nous punts de comunió que serveixin per generar noves necessitats que generin beneficis comuns.

La junta