Documentació pràctica

En aquest apartat us podeu descarregar informació d’interès per a comerços, serveis i restauració.

Pdf’s d’interès sobre mesures que han de prendre els comerciants

Cartells informatius

En aquest apartat us podeu descarregar cartells informatius sobre prevenció i higiene per a establiments comercials, de serveis i restauració.

Ordenances

Manual de bones pràctiques

Diputació de Barcelona

Manual que té per objectiu donar a conèixer casos reals de bones pràctiques comercials que poden servir d’exemple per al personal dels diferents establiments comercials i de serveis.

Generalitat de Catalunya

Protocol i guia de bones pràctiques i prevenció dirigit a les activitats comercials en establiments físics i no sedentaris.

Estudis, anàlisis i recomanacions

Horaris d'obertura comercials

Acords i programes d’interès

En aquest apartat podreu trobar els diferents acords, convenis i subvencions d’interès per a establiments comercials, de serveis i restauració de Castellbisbal.

Convenis amb altres entitats

En aquest apartat trobareu els diferents convenis i acords amb diferents entitats amb les quals BiSCA i els seus associats treballen conjuntament per a la millora ja sigui cultural, social o per aconseguir millores per als seus socis i sòcies.

Banc de Sabadell

BiSCA i Banc Sabadell mantenen un conveni de col.laboració que ofereix als seus associats i associades una sèrie d’avantatges com per exemple, abonament del 10% de la quota d’associat, fins a un màxim de 50 euros, per a quotes domiciliades al Banc Sabadell per al primer any. La comissió que s’aplica a les operacions de TPV és del 0,35% i per a comerços que compleixin amb els requisits del Compte Expansió Negocis Plus, la taxa de descompte és del 0,30% i sense comissió de manteniment. Més informació a la vostra oficina habitual o al telèfon al 900 500 170 de Banc de Sabadell.

CNL

BiSCA i el Consorci per a la Normalització Lingüística mantenen un conveni de col.laboració amb l’objectiu de promoure el programa Voluntariat per la llengua a Castellbisbal.

Ajuntament de Castellbisbal

L’Ajuntament de Castellbisbal i BISCA subscriuen un conveni de col.laboració amb l’objectiu de finançar la dinamització comercial. En aquest sentit, l’Ajuntament de Castellbisbal ha tramitat l’atorgament d’una subvenció per col·laborar a finançar l’activitat de dinamització comercial que desenvolupa l’entitat Associació de Comerciants de Castellbisbal durant l’any 2021.

Club Compradors

BiSCA, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellbisbal, impulsa la iniciativa Targeta Compradors Castellbisbal amb la qual es pretén donar suport als comerços i serveis de Castellbisbal, oferint avantatges als compradors mitjançant euros virtuals, així com la possibilitat de participar a diferents sortejos durant l’any, donant així molts beneficis als compradors fidels a Castellbisbal.

Subvencions

En aquest apartat trobareu les diferents subvencions públiques adreçades als comerços, serveis i restauració.

Ajuntament de Castellbisbal-Fins al 15 de juliol de 2021

Webs amigues

Aquestes són les diferents webs amb les quals BiSCA treballa per afavorir el teixit comercial, de serveis i restauració de Castellbisbal.

Bases legals concursos i campanyes BiSCA